Περιγραφή

Προέλευση: Ιταλία
Συσκευασία: 500ml
Υγρό απολύμανσης υδρομασάζ βοηθάει στην σωστή υγιεινή και απολύμανση αντλίας/ τζετ/ σωληνώσεων του συστήματος. Κατάλληλο για προϊόντα με σύστημα απολύμανσης και χωρίς.
Δοσολογία
Με σύστημα απολύμανσης: αδειάζουμε ολόκληρο το περιεχόμενο του δοχείου (500ml και όχι περισσότερο εάν έχουμε και άλλο δοχείο) στην κατάλληλη οπή του υδρομασάζ. Γεμίζουμε την μπανιέρα πλήρως (8 – 10 εκ. πάνω από τα κυρίως ακροφύσια, εάν υπάρχουν μικρά περιστρεφόμενα ακροφύσια πλάτης 2 εκ πάνω από αυτά). Κατόπιν ενεργοποιούμε το σύστημα αυτόματης απολύμανσης πατώντας παρατεταμένα για 4 δευτ. το κουμπί με την ένδειξη (+). Το σύστημα θα εκκινήσει και σε 9 λεπτά θα κλείσει το κύκλο απολύμανσης. Τότε μπορούμε να αδειάζουμε. Καθ’ όλο τον κύκλο απολύμανσης η ενδεικνυόμενη λυχνία ( Led) θα παραμένει αναμμένη.
Χωρίς σύστημα απολύμανσης: Σε γεμάτη μπανιέρα ρίχνουμε απευθείας στο νερό 50ml από το υγρό απολύμανσης. Ενεργοποιούμε το υδρομασάζ για 30 – 40 δευτ. κατόπιν αφού έχει ανακατευτεί καλά σταματάμε το υδρομασάζ και περιμένουμε 10 λεπτά δίχως να το ενεργοποιήσουμε ξανά. Στο πέρας των 10 λεπτών αδειάζουμε και έχουμε ολοκληρώσει έναν κύκλο απολύμανσης. Για τα ακόλουθα διπλά μοντέλα (Gemini, Aura plus, Fonte, Ciprea, Hiblis, ) διπλασιάζουμε την δόση. Μια μέση περίοδος  για απολύμανση του υδρομασάζ για οικιακή χρήση είναι 3 εβδομάδες με 1 μήνα. Επίσης εάν έχει παρέλθει μεγάλη περίοδος ακινησίας καλό θα ήταν πριν χρησιμοποιηθεί να προηγηθεί μια απολύμανση.